Kaart

(vanaf 10 personen verzoeken wij een beperking van de kaart tot 4 gerechten of een keuzemenu).

Vlees:

Stoofvlees met een witloofslaatje en Belgische frieten.

Koninginnenhapje met een fris slaatje en frieten.

Steak met een slaatje van tomaat, komkommer en rode ajuin vergezeld van heerlijke frieten.

Steak 'voor de flinke eter' met een slaatje van tomaat en rode ajuin vergezeld van heerlijke frieten ( 350 gram ).

Homemade goulash met kroketten.

Hammetje met savooi en spekjes.

Tournedos Aberdeen met winterse groenten.

Varkenshaasje met warme groenten.


Vis:

Scampi 'De Gaard' met frietjes

Vispannetje Ostendaise met grijze garnalen en jonge krielpatatjes.


Hamburger:

Chees away: Cheeseburger tussen een ‘American bun’ met groenten.

Texasbacon:

Rundsburger met crispy bacon, BBQ-styled saus.

Hamburger Provençale.

Chicken run :Crispy chickenburger met guacamole

Green times: Groenteburger met een Brunaise van tomaat en paprika.

Free Willy: Zalmfilet met bearnaise en wakamé.

Wokjes: (met noedels)

Kip sweet chilly.

Scampi met Thaïse coco-curry saus.


Slaatjes: (met bruin brood)

Salade met kip en ananas.

Spek en geitenkaas en jona gold.

Ceasar salad.


Voorgerechten:

Garnaalkroketten met een frisse salade.

Twijfelaar.

Garnaalcocktail met 1000 islands en salad pea.

Scampi met lookboter.

Kaaskroketjes ‘oud Brugge’ met een fris slaatje.

Rundscarpaccio met rucola, parmezaan en pesto.

Vitello tonnato.



Kinderkaart:

Curryworst met frieten.

Spaghetti bolognaise.

Lasagne bolognaise.

Stoofvlees met frieten en mayonaise.

Videeke met frieten.

Kipje met appelmoes en frietjes.

Fishsticks met puree.


Pasta's:

Spaghetti bolognaise.

Lasagne bolognaise.


Desserten:

Klassieke Dame Blanche met slagroom.

Tiramisu di Saronno.

Moelleux au chocolat met fruit en vanille ijs. ( 12' bereiding).

Appelstrüdel met ijs en slagroom.

Chocomousse