Kaart

(vanaf 10 personen verzoeken wij een beperking van de kaart tot 4 gerechten of een keuzemenu).

Vlees:

Stoofvlees met een witloofslaatje en Belgische frieten.

Koninginnenhapje met een fris slaatje en frieten.

Steak met een slaatje van tomaat, komkommer en rode ajuin vergezeld van heerlijke frieten.

Steak 'voor de flinke eter' met een slaatje van tomaat en rode ajuin vergezeld van heerlijke frieten ( 350 gram ).

Wangen met gestoofd witloof en kroketten.

Everzwijnfilet met portosaus en kroketten.

Ragout van het hertje en kroketten.

Kalfsblanket met kroketten.

Eendeborstfilet met Liefmans.


Groenteschotel met falafelballetjes


Vis:

Scampi 'De Gaard' met frietjes

Vispannetje Ostendaise met grijze garnalen en jonge krielpatatjes.

Zeebaars met Pastinaakpuree

Hamburger:

Chees away: Cheeseburger tussen een ‘American bun’ met groenten.

Texasbacon:

Rundsburger met crispy bacon, BBQ-styled saus.

Hamburger Provençale:

Rundsburger met Provençaalse saus en een spiegeleitje.

Chicken run :Crispy chickenburger met guacamole

Provençale: shot in the wild: wildburger met tapenade van champignons.

Green times: Groenteburger met een Brunaise van tomaat en paprika.

Free Willy: Zalmfilet met bearnaise en wakamé.

Wokjes: (met noedels)

Kip sweet chilly.

Scampi met Thaïse coco-curry saus.

Vegetarische met oestersaus.

Rundsvlees en thaïse saus.


Slaatjes: (met bruin brood)

Salade met kip en ananas.

Salade met kip en scampi.

Spek en geitenkaas en jona gold.

Ceasar salad.

Sla met tomaat en mozzarella.


Voorgerechten:

Bisque d'Homard met garnalen.

Bouillabaisekroketjes.

Duo van zalm en tonijn.

Scampi 'de gaard'.

Kaaskroketjes ‘oud Brugge’ met een fris slaatje.

Rundscarpaccio met rucola, parmezaan en pesto.




Kinderkaart:

Curryworst met frieten.

Spaghetti bolognaise.

Lasagne bolognaise.

Stoofvlees met frieten en mayonaise.

Videeke met frieten.

Kipje met appelmoes en frietjes.

Gehaktballetjes in tomatensaus.

Fishsticks met puree.


Pasta's:

Spaghetti bolognaise.

Lasagne bolognaise.

Lasagne van zalm.

Macaroni met kaas en hesp

Spaghetti met groenten.


Desserten:

Trio van chocolade met rode tinten:

  woudvruchtenfantasie met vanilleroom.

Klassieke Dame Blanche met slagroom.

Tiramisu di Saronno.

Moelleux au chocolat met fruit en vanille ijs. ( 12' bereiding).

Appelstrüdel met ijs en slagroom.